sunnuntai 3. elokuuta 2014

Verkkouutiset: "Rasismista Soini ei voi päästä eroon, sillä hän hyötyy siitä poliittisesti"

Verkkouutiset: "Rasismista Soini ei voi päästä eroon, sillä hän hyötyy siitä poliittisesti" 3.8.2014

Radiopersoona ja keskustan kunnallispoliitikko Abdirahim "Husu" Husseinin mukaan perussuomalaisten puheenjohtaja puolustaa lausunnoillaan Israelin harjoittamaa kansanmurhaa, eikä pääse eroon rasismista poliittisista syistä.

Radiopersoona ja keskustan Helsingin varavaltuutettu Abdirahim "Husu" Husseinin mukaan perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Soini puolustaa lausunnoillaan kansanmurhaa. Hussein viittaa Soinin Helsingin Sanomille antamaan haastatteluun, jossa tämä puolustaa Israelin iskuja Gazaan.

"Siis eduskunnan ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja, puolustaa Israelin iskuja jossa on tähän mennessä saanut surmansa liki 2000 ihmistä", Hussein kirjoittaa blogissaan. Hänen mukaansa Israel harjoittaa rasismia omassa maassaan ja sortaa gazalaisia näiden omassa kotimaassa sekä pitää yllä maailman suurinta avovankilaa.

Abdirahim Husseinin mielestä Soinilla päämäärä on pyhittänyt keinot politiikassa ja hän hyväksyy samalla hiljaisesti myös rasismin.

"Tällä tarkoitan sen sitä, että kun hakkaraiset, hirvisaaret, immoset ja halla-ahot käyttivät rasistista kieltä kansanedustajaksi päästäkseen, oli minulle selvää että Soini suvaitsi sitä päästäkseen suurten puolueiden kanssa saman pöytään."

Husseinin mukaan sionismista ja rasismista on päästävä eroon.

"Rasismista Soini ei voi päästä eroon sillä hän hyötyy siitä poliittisesti, mutta sionismi ei ole hänelle mitenkään hyödyllinen."